Είστε εδώ:Αρχική»Νέα»4η Επιστημονική Ημερίδα Ειδικευομένων της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ, αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη Ουλή

4η Επιστημονική Ημερίδα Ειδικευομένων της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ, αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη Ουλή

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 08:47

4η Επιστημονική Ημερίδα Ειδικευομένων της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ, αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη Ουλή

 

Πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά η Επιστημονική Ημερίδα Ειδικευομένων της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ, που είναι κάθε χρόνο αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη Ουλή.

Σε αυτή την ημερίδα οι ειδικευόμενοι ψυχίατροι της κλινικής παρουσιάζουν επιστημονικές εξελίξεις και σύγχρονα θέματα της ψυχιατρικής, οργανώνοντας τις θεματικές σε στρογγυλά τραπέζια υπό την εποπτεία μελών της κλινικής. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να εκφράσει την πρωτοβουλία των ειδικευομένων της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ του Αιγινητείου Νοσοκομείου στη συνεπή ανίχνευση, οριοθέτηση και απαρτίωση καίριων θεμάτων και ερωτημάτων συναρτώμενων με την ψυχιατρική θεωρία και πρακτική.

Η φετινή ημερίδα διενεργήθηκε στις 22 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο του Αιγινητείου Νοσοκομείου «Κώστας Στεφανής» με ποικίλα θέματα για την αιτιοπαθογένεια, τη φαινομενολογία και την αντιμετώπιση της ψύχωσης καθώς και θέματα σχετικά με άλλες διαταραχές, όπως ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, κεφαλαλγία, αγχώδεις διαταραχές, ψυχογενή ανορεξία κ.ά.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 08:47

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Αναζήτηση

Είσοδος