Δυνατότητα εισόδου (Login) στο Psychopathology.gr έχουν οι σπουδαστές των Μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων Κλινικής Ψυχοπαθολογίας (Basic) και Κλινικών Δεξιοτήτων στην Ψυχοπαθολογία (Advanced) προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό (παρουσιάσεις, ασκήσεις, βοηθήματα και πρόσθετο υλικό για περαιτέρω μελέτη). Μετά την εγγραφή τους και τη δημιουργία λογαριασμού οι σπουδαστές των σεμιναρίων έχουν δυνατότητα εισόδου για ένα ακαδημαϊκό έτος.

Η εγγραφή σας στο Psychopathology.gr γίνεται μέσω της δημιουργίας του προσωπικού σας λογαριασμού. Πατώντας «Είσοδος» πάνω δεξιά, επιλέγετε «Δημιουργία λογαριασμού», όπου συμπληρώνετε τα υποχρεωτικά πεδία (που έχουν αστερίσκο) και επιλέγετε ως επίπεδο σπουδαστή το «Basic», που αφορά στο σεμινάριο Κλινικής Ψυχοπαθολογίας, ή το «Advanced», που αφορά στο σεμινάριο Κλινικών Δεξιοτήτων στην Ψυχοπαθολογία. Εναλλακτικά, για την εγγραφή σας μπορείτε να ακολουθήσετε την εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.psychopathology.gr/eggrafi.

Με την ενεργοποίηση της εγγραφής σας, θα σας σταλεί επιβεβαιωτικό email.

Αφού έχετε λάβει το επιβεβαιωτικό email, θα μπορείτε μέσω του λογαριασμού σας – δηλαδή συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (Όνομα χρήστη και Κωδικό) και πατώντας «Είσοδο» στην ιστοσελίδα – να έχετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου που παρακολουθείτε, το οποίο θα αναρτάται στη σελίδα του «E-class».

Οι συμμετέχοντες σε Webinars θα έχουν ειδική πρόσβαση στο Psychopathology.gr για την παρακολούθηση μέσω διαδικτύου και τη λήψη του σχετικού εκπαιδευτικού υλικού. Οδηγίες για την εγγραφή τους θα λαμβάνουν μέσω email αμέσως μετά την επιλογή τους για συμμετοχή στο Webinar. Αντίστοιχη δυνατότητα ειδικής πρόσβασης θα έχουν και συμμετέχοντες σε Κλινικά Φροντιστήρια για τη λήψη εκπαιδευτικού υλικού.