Είστε εδώ:Αρχική»Ποιοι Είμαστε»Εκπαιδευτική Ομάδα»Μαρίνα Βουλγαράκη

Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, από όπου αποφοίτησε το Σεπτέμβριο του 2013. Στη συνέχεια, φοίτησε στο Ινστιτούτο Ψυχιατρικής, Ψυχολογίας και Νευροεπιστημών (Institute of Psychiatry, Psychology and Neuroscience) του King's College του Λονδίνου, όπου ολοκλήρωσε τη μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην "Πρώιμη Παρέμβαση στην Ψύχωση" (Early Intervention in Psychosis). Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου από το 2016.

Από τον Οκτώβριο του 2018 εκπαιδεύεται στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς.

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, παρακολούθησε το Ετήσιο Σεμινάριο Κλινικής Ψυχοπαθολογίας "Παναγιώτης Ουλής", όπου αρίστευσε και επιλέχθηκε για να πραγματοποιήσει κλινική άσκηση για ένα ακαδημαϊκό έτος στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, έχει κάνει πρακτική άσκηση στο Κοινοτικό Σπίτι "Αριάδνη" της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) καθώς και σε μονάδα Πρώιμης Παρέμβασης στην Ψύχωση στο NHS του Λονδίνου. Έχει ακόμα εργαστεί εθελοντικά στο Κέντρο Ημέρας "Αριάδνη" του ΚΜΟΠ - Κέντρου Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας.

Από το Σεπτέμβριο του 2017 πραγματοποιεί κλινική άσκηση στο Εξωτερικό Ιατρείο Πρώιμης Παρέμβασης στην Ψύχωση του Αιγινητείου Νοσοκομείου. Επιπροσθέτως, είναι υπεύθυνη για το συντονισμό του Ετήσιου Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου "Έγκαιρη Παρέμβαση στην Ψύχωση", που διοργανώνεται από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας «Κώστας Στεφανής», σε συνεργασία με την Α’ και τη Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική ΕΚΠΑ και την Εταιρεία «Προαγωγή της γνώσης στις ψυχικές διαταραχές».

Αναζήτηση

Είσοδος