Είστε εδώ:Αρχική»Νέα»Forum και Newsletter του Psychopathology.gr

Forum και Newsletter του Psychopathology.gr Κύριο

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 09:34

Forum και Newsletter του Psychopathology.gr

Από τις αρχές του έτους στο Psychopathology.gr προστέθηκαν νέες μορφές επικοινωνίας με τους νυν και τους παλιότερους σπουδαστές των σεμιναρίων μας καθώς και με όσους άλλους ενδιαφέρονται για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην κλινική ψυχοπαθολογία.

Θα στέλνουμε πλέον ανά τακτά χρονικά διαστήματα Newsletter με τα οποία ενημερώνουμε για νέες δραστηριότητές μας (ομιλίες, workshops, εκπαιδευτικά σεμινάρια, webinars), για υλικό που προσφέρεται στο website μας και για άλλα νέα σχετικά με θέματα κλινικής ψυχοπαθολογίας, όπως ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές δραστηριότητες ή εκδόσεις.

Οι σπουδαστές μας και όποιος άλλος ενδιαφέρεται, μπορούν επίσης να συμμετέχουν στο Forum του Psychopathology.gr. Τα μέλη του Forum μπορούν εκεί να ανοίγουν θέματα συζήτησης (topics) που είναι σχετικά με την κλινική ψυχοπαθολογία και με την εκπαίδευση σε αυτήν, να αφήνουν σχόλια σε υπάρχοντα θέματα και να θέτουν ερωτήσεις ώστε κάποιο άλλο μέλος να απαντήσει. Οι συνεργάτες της εκπαιδευτικής ομάδας των σεμιναρίων μας αποτελούν ήδη μέλη του Forum, ανοίγουν θέματα, ενημερώνουν, απαντούν σε σχόλια και σε ερωτήματα.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί ήδη από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του, το Forum έχει αρκετές εκατοντάδες μέλη, αρκετά ενδιαφέροντα θέματα, που αυξάνονται συνεχώς, μεγάλη επισκεψιμότητα και ενεργή συμμετοχή στη συζήτηση. Ορισμένα θέματα αφορούν ερωτήματα που εγείρονται σε σπουδαστές μας κατά τη μελέτη τους και έχουν εκπαιδευτικό ενδιαφέρον. Κάποια θέματα είναι γενικότερα και εμπλουτίζονται συνεχώς από μέλη που αφήνουν σχόλια, ενώ μπορεί να είναι χρήσιμα ή ενδιαφέροντα για πολλούς (για παράδειγμα, εκπαιδευτικά video στο διαδίκτυο ή τραγούδια με θέμα ψυχικές διαταραχές).

H συμμετοχή στο Forum γίνεται είτε μέσω του ήδη υπάρχοντος λογαριασμού των σπουδαστών για το Psychopathology.gr, είτε ανοίγοντας νέο λογαριασμό με οδηγίες που δίνονται εκεί (καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://psychopathology.gr/e-class/odigies-login). Όσοι αντιμετωπίσουν δυσκολία να μπουν στο Forum, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα φροντίσουμε άμεσα για την ενεργοποίηση του λογαριασμού τους.

Για τα μέλη του Forum έχουμε κάποιες ειδικές προσφορές:

  • Αποκλειστική πρόσβαση σε νέο εκπαιδευτικό υλικό στο Psychopathology.gr για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση (κείμενα, παρουσιάσεις, ασκήσεις, online courses) και ενημέρωση μέσα από τα Newsletters.
  • Προτεραιότητα για συμμετοχή σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την ομάδα του Psychopathology.gr
  • Ειδική έκπτωση για νέα σεμινάρια, κλινικά φροντιστήρια ή webinars.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 09:34
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συζητήσεις για το Λόγο 2018-19 LET’S GO WEBINARS »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Αναζήτηση

Είσοδος