Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο «Έγκαιρη Παρέμβαση στην Ψύχωση» 2019-2020

  • gekonst
  • Συντάκτης θέματος
Περισσότερα
7 Μήνες 4 Εβδομάδες πριν #86 από gekonst
Από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «Κώστας Στεφανής» (E.Π.Ι.Ψ.Υ.) ανακοινώθηκε η έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής στο Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο «Έγκαιρη Παρέμβαση στην Ψύχωση» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 σε συνεργασία με την Α ́ και τη Β’ Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ.
Το Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο «Έγκαιρη Παρέμβαση στην Ψύχωση» αποτελεί το μοναδικό μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που στόχο έχει να εκπαιδεύσει επαγγελματίες ψυχικής υγείας στην ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του πρώτου ψυχωτικού επεισοδίου και των πρόδρομων μορφών του. Απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας (ψυχιάτρους, ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, εργοθεραπευτές, φροντιστές σε δομές ψυχικής υγείας) και τελειόφοιτους/απόφοιτους αντίστοιχων σχολών.
Οι εκπαιδευτικές συναντήσεις θα διεξάγονται στους χώρους του ΕΠΙΨΥ, Σωρανού του Εφεσίου 2, Αθήνα, κάθε Δευτέρα και θα έχουν διάρκεια 4 ώρες (4.00μ.μ. – 8.30μ.μ.).
Ακαδημαϊκός υπεύθυνος του προγράμματος: Νίκος Στεφανής, Καθηγητής Ψυχιατρικής Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Αναπληρωτής Διευθυντής Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: forms.gle/yxG13qVgW1JrTcno6
Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τις 17 Οκτωβρίου 2019. Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου θα έχετε ενημερωθεί αν θα συμμετέχετε στο πρόγραμμα
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρίνα Βουλγαράκη τηλ. 6945.915.835, 210.61.41.000

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ